Vrem mai multe Aplicații Android

Dacă aș fi fost bunica aș fi început articolul astfel: „pe vremea mea… pe vremea când eram eu fată mare, nu existau nici aplicatii android, nici smartphone-uri, nici tablete!”

Dar mulțumesc lui Dumnezeu, eu nu sunt bunica și nici n-am trăit acum un secol. Eu trăiesc acum, în secolul 21 și tot ce ține de tehnologie mă pasioneză și mă incită. Nu există loc pe lumea aceasta în care să mă duc fără tableta sau fără telefon. Oriunde aș intra, prima mea întrebare este: „care-i parola de la wi-fi?!”, bineînțeles că enervez lumea, dar fără net, mă simt știrbită, mutilată, fără sare și piper. Dacă nu-s pe net, mă gândesc: dacă primesc un mail important, dacă primesc un job pe un anumit site, dacă pierd o ofertă importantă la vreun gadget pe care mi-l doresc, dacă… dacă… dacă… Ei bine, nu, nu pot sta fără internet.

Dar știți ce-i culmea?! Nu neapărat netul este cel mai important, cât aplicațiile Android de pe care accesez fiecare site în parte. Bineînțeles că încă nu toate site-urile sunt în format Android, dar cele care se respectă, cele care vor să atragă clienți, utilizatori, fani și așa mai departe, au și această opțiune. Pentru că lumea gadget-urilor a luat amploare și este și normal ca și site-urile să se conformeze. Dacă la început erau cu precădere jocuri, acum sunt și programe TV, magazine, reviste, ziare, agenții, site-uri de socializare, toate adaptate în format ANDROID sau iOS. Măi, de ce să mint, eu nu am iPhone, dar am un smartphone, cu care nu mi-e rușine, și-o tabletă pe măsură, cu care îmi fac treburile oriunde m-aș afla. Indiferent că vreau să citesc ceva, să cumpăr, să rezerv sau doar să pierd timpul, am la dispoziție o sumedenie de aplicații Android pe care le pot învârti pe toate părțile.

Ideea este următoarea: încă nu toate site-urile au și această aplicație… mulți încă o subestimează. Dar nu este deloc așa. Aplicațiile pentru smartphone, sunt o adevărată necesitate pentru branduri și companii, ce pot funcționa pe tablete, smartphone-uri cu sisteme de operare precum iOS sau Androit. Fapt care ajută la îmbunătățirea comunicării cu clienții și la eficiența vânzărilor. Adevărul este că urăsc să intru pe un site care nu este adaptat și pentru tablete sau telefoane. Parcă nu mă mai trage inima să le accesez nici de pe laptop.

Și indiferent dacă o aplicație există pe iPhone sau un termminal Android, o aplicație pentru smartphone-uri și tablete, poate duce afacerea oricui către zone noi și interesante, menite de a aduce, bineînțeles, profit. De obicei, companiile beneficiază de aplicații pentru smartphone pentru a ajuta la dezvoltarea vânzărilor. Însă brandurile folosesc aceste aplicații pentru a deveni o parte esențială din viața unui consumator, pentru a populariza brandul și pentru a-l integra în rândul omenirii. Și se mai spune că aplicațiile de calitate au întotdeauna un impact puternic pentru utilizatori și crează fără doar și poate, o impresie bună, de durată, care va duce la fidelizarea accesării site-ului respectiv. Aplicațiile Android dau dependență, fraților.

         Oricum ar fi, un lucru este cert, aplicațiile Android și iOS sunt necesare atât pentru vânzător, cât și pentru consumator. Așadar, toată lumea are de câștigat. Vrem mai multe Aplicații Android! Am zis! 🙂 

Android

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s