Mădălin Dumitru – Cinematografie Strălucită

  videograf-de-nunta-madalin-dumitru-1       Întotdeauna îmi plăcuseră arta fotografică și cea cinematografică. Dar totul până la a mă lăsa pe mine fotografiată sau filmată. Oricine m-ar fi filmat, aveam impresia că nu face altceva decât să îmi scoată în evidență defectele. Cert este: Nu dădeam bine pe sticlă. Iar asta mă umplea de spaimă. Transformasem teama de „sticlă” într-un soi de fobie, asta până l-am întâlnit de el, pe Mădălin Dumitru, artistul MadVideo, la o nuntă la care el filma. N-aveam în cap decât „cameraman nunta”, un alt coșmar pentru mine. Mi-am permis să merg la el, să îl trag de mânecă și să îl rog să evite să mă filmeze, el mi-a zâmbit, nu mi-a spus nici da, nici nu. Ulterior am aflat că fusese desemnat Videograful Anului 2013 în cadrul Concursului Fotografi – Cameramani. Mi-am dat seama că este un profesionist și că nu degeaba ajunsese atât de sus în cariera lui, dar asta nu-mi oferea siguranța că mă v-a transforma pe mine dintr-o banalitate într-o zână. L-am ignorat, asta până am văzut după nuntă, filmarea de la nuntă și mare îmi fu uimirea. Într-un cuvânt m-a surprins, era mai mult decât o filmare de la o nuntă oarecare, era un film cinematografic în care videograful Mădălin Dumitru surprinsese nu doar emoția, iubirea și frumusețea mirilor, dar și pe cea a nuntașilor.
         Curios, dar eram și eu surprinsă în filmul nunții, deloc banală, deloc ștearsă. Mă surprinsese în cele mai spontane momente, momente în care chipul meu era destins, expresiv și chiar radios. Am vrut să aflu dacă cumva îmi trucase chipul și nu, el nu făcuse decât să mă observe și să capteze expresia ideală, punctul maxim al frumuseții mele naturale. Mi-am spus că-și merită pe deplin premiul și recunoașterea ca Videograf al Anului 2013. Niciun alt cameraman nu ar fi reușit să facă din mine o prezență plăcută. Nu sunt urâtă, nu eram nici atunci, pur și simplu nu sunt fotogenică și nu dau bine în filmări, dar el mă scosese fenomenal, aproape apoteotic.
         După ce am văzut filmarea mi-am permis să îl caut, să îl felicit și să discut cu el, așa am aflat că în acte este arhitect, dar tot trupul și tot sufletul lui, simte și respiră pentru videografie. Experiența și cunoștințele sale din domeniul videografiei îl transformaseră într-un cameraman nuntă desăvârșit. Un om plăcut, un artist, un bărbat care a înțeles că frumusețea oamenilor stă în emoțiile și spontaneitatea lor. Intuiția lui și ochiul format de-alungul timpului îl făcu să creeze filmări de nunți așa cum puține se realizează în România. Mi-am spus, un artist pe cinste, un român și mai și, un om care trăiește pentru artă.
         Într-adevăr Mădălin Dumitru este un videograf stălucit care realizează cele mai bune servicii video de filmări nunți și care oferă oamenilor o viziune originală, neîntinată și poate nemuritoare a legăturii umane. Nunțile vin și trec, petrecerea se stinge o dată cu închiderea luminilor, dar filmarea rămâne mărturie o viață întreaga, ba chiar este o moștenire ce poate fi lăsată din generație în generație. Nu trebuie să fii frumos ca să te lași filmat, ci trebuie să apelezi la serviciile unui cameraman măiestos.
         Acesta este Mădălin Dumitru, un artist care naște măiestrie și frumos prin ochiul obiectivului camerei sale de filmat.
        Mădălin Dumitru – MadVideo – Cinematografie Strălucită…

blog-de-videografie

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Mădălin Dumitru – Cinematografie Strălucită

  1. rebecareb zice:

    Eu ador fotografia.Mi-aş dori ca într-o bună zi să-mi cumpăr din bănuţii mei un aparat de fotografiat.
    Mă atrage tare mult, şi chiar e minunat să lucrezi cu aşa ceva dacă îţi place.
    Aşa cum ai spus tu, poţi face artă.
    Sunt sigură că eşti frumoasă! :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s