Fericirea se livrează în colete mici

Copii au jucăriile, adolescenții au gadget-urile, iar adulții au fascinantele jucarii erotice. Cine-i mai fericit?! Nici eu nu știu. Dar consider că fiecare vârstă are frumusețea ei, dar mai ales perioada ei propice de a descoperi o altă lume. În vreme ce jucăriile dezvoltă inteligența și imaginația copiilor, gadget-urile par să estompeze așa zisă cultură a adolescenților. Fiind cu gadget-urile în mâini, mai mereu, adolescenții uită să mai descopere adevărata importanță a vieții. Nu mai socializează, nu mai citesc, nu mai scriu, nu mai iubesc în lumea reală. O dată ajunși la maturitate, pierzând oarecum din inteligența afectivă în adolescență, adulții caută să suplinească viața de cuplu prin intermediul jucăriilor erotice.

Adevărul este că ne trezim la un moment dat la maturitate și suntem mai dezorientați ca niciodată. Dintr-o dată ne aflăm într-un colaps și nu mai găsim plăcere pentru nimic. Suntem plictisiți de rutină, apăsați de griji, încolțiți de nevoia banilor și incapabili să ne mai bucurăm de ceva. În aceste momente de cumpănă, persoana de lângă noi, devine cea mai importantă. Dar parcă nici ea nu ne intră în grație. Am vrea afecțiunea și căldura ei, dar… parcă nu-i de ajuns. Știți vorba aceea, mănânci friptură, mănânci, mănânci, dar parcă uneori ți-e poftă și de-o ciorbă. Ei bine, așa și cu relațiile sexuale, oricât ar fi iubirea de mare, uneori se instalează plictisul. Și ce face omul când se plictisește în cuplu și nu mai găsește nimic nou?! Începe să privească în grădina vecinului și să râvnească, din curiozitate, la căldura altcuiva. Dar decât să înșeli, decât să strici o iubire, tot mai bine este să aduci acea noutate în viața de cuplu. Cum?! Cu jucăriile erotice, de ce nu?! Și noi oamenii simțim nevoia să ne mai și jucăm, să evadăm într-o lume paralelă, acolo unde fanteziile prind viață, acolo unde putem fi oricine dorim.

Probabil că aveți impresia că fanteziile și jucăriile erotice sunt niște treburi perverse. Nu-i deloc așa. Până la urmă în cuplu totul este permis în spatele perdelelor trase. Fiecare iubește cum vrea și cum îi place. Și tocmai aceste jocuri și jucării condimentează viața sexuală și fac cei doi oameni să se descopere, să se surprindă, să se reîndrăgostească și să ajungă să se iubească și mai mult.

Unde găsim aceste jucării?! În magazinul online EroticStore, unde găsim o gamă variată de produse și jucării erotice pentru femei, bărbați și cupluri, organizate în categorii sinoptice. SexShop EroticStore este lider pe piață în livrarea jucăriilor sexuale, ambalate discret, oferite și mai discret și cu o clientelă protejată de un sistem strict de confidențialitate. În plus, la fiecare colet, clientul primește gratis baterii și lubrefiant. Fericirea se livrează în colete mici.  🙂 

Erotic

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s