Mi-am spălat iPod-ul în cadă

În anul 2013 am primit de la o prietenă dragă un iPod adus din America, de toată frumusețea. M-am bucurat mult pentru că mi-l doream de foarte mult timp. Mie nu îmi place să vorbesc la telefon, dacă aș putea l-aș arunca. Nu vreau să-mi bruiez creierul, așa că la nevoie scriu mesaje. Dar dacă aș putea nu l-aș mai folosi deloc. Tocmai pentru a fi tot timpul conectată la internet, pentru a face poze și asculta muzică, cât de mult îmi place mie, mi-am rugat prietena să-mi aducă și mie din SUA un iPod. Și fiind o prietenă atât de bună, mi l-a făcut cadou. Era minunat, cu toate funcțiile posibile, așa cum au cele mai șmechere iPod-uri. Aveam zile când nici nu mai luam telefonul cu mine când plecam de-acasă, oricum toți prietenii mei sunt și ei tot timpul conectați pe rețelele de socializare. L-am folosit și l-am tot folosit până într-o zi când l-am scăpat în cadă. Cum?! Am vrut să fac o baie lungă în cadă, cu multă apă caldă, cu multă spumă și bineînțeles și cu puțină sare de baie, un răsfăț. Lângă cadă îmi pusesem un pahar de vin și nelipsitul iPod. Și cum stăteam eu în cadă și mă relaxam, butonând iPod-ul, l-am scăpat în apă. Mi-a alunecat de parcă nici nu-l aveam în mână. Problema a fost că până l-am găsit în apă a durat ceva. Și mi s-a stricaaaat… am încercat să îl usuc cu uscătorul de păr, dar în zadar, nu s-a mai deschis și pace. Oricât îl butonam, oricât am insistat cu uscatul, n-a mai vrut să se aprindă.

REPARATII_LAPTOP

Am tot căutat prin oraș un service IT, dar toooată lumea îmi cerea o căciulă de bani. Era afectat, nu zic nu, dar câteva sute de lei mi se părea cam scump prețul pentru reparație. Așa că am căutat pe net reparatii iPod, așa am dat de Servicio.ro. Servicio este un service specializat în reparația obiectelor electronice de tot felul, oferind calitate și servicii ireproșabile la prețuri fără concurență. Buuuun… toate bune și frumoase. Tehnicienii Servicio au o experiență bogată în domeniul electronicelor. Pe site-ul lor scrie că pot repara orice aparat electronic de pe piață, de la ecrane sparte, porturi defecte, butoane stricare sau telefoane, tablete sau iPod-uri scăpate în apă. Servicio este locul în care aparatele electronice revin la viață în mâna iscusiților tehnicieni Servicio. Sunt desemenea specializați în produse Apple, Apple fiind și cele mai dificil de reparat.

         Categoriile lor sunt foarte sugestive, Service GSM: service iPhone, service HTP/Android, service Blackberry, service Nokia, service Vertu, reparații Smartphone; Service Electronice: service Laptop, service Tabletă, servicii reparații iPad 2; Reparații Display-uri de orice tip dar și multe altele. Așadar pentru Servicio, nimic nu este imposibil. Am de gând să îi contactez și eu să văd dacă se mai poate face ceva pentru iPod-ul meu și mai ales cât mă va costa. Oricât ar fi, un astfel de service este bine venit în viața mea pentru că sunt artistă în stricat gadget-uri.  🙂 

         Dacă cumva sunteți din București și aveți probleme cu gadget-urile, apelați cu încredere la echipa de tehnicieni Servicio. Cred că nu veți regreta. Aveți grijă de gadget-urile voastre, nu faceți ca mine băiță cu iPod-ul în mână.  🙂  

 

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s