Vreau o vacanță la Băile Felix

Pentru mine 2013 a fost un an greu, cu multă muncă, mult stres și multe griji. Trebuie să recunosc, nu am avut parte de o vacanță, deși mi-ar fi plăcut extrem de mult. Nu am avut timp, dar am avut și multe alte priorități care nu mi-au permis să îmi ofer o vacanță plină de răsfăț. Pentru 2014 mi-am promis că voi merge într-o vacanță la Băile Felix. Nu am fost niciodată la Băile Felix și știind că din 2007 vechiul Hotel International Felix a fost renovat și a devenit un complex care dispune de o bază ultramodernă ce oferă cele mai bune servicii în materie de wellness, m-am hotărât să îmi cumpăr încă de acum o vacanță pentru luna mai sau iunie. N-aș vrea să intru prea mult în vară, deși știu că vara este cel mai frumos la Băile Felix. Hotelul este așezat exact în centrul stațiunii balneoclimaterice Băile Felix și oferă ca servicii: hidroterapie, bazin cu masaj, jacuzzi, saună, solar, sală de fitness, masaj și desigur, specialele servicii de cromoterapie și aromaterapie.

1

Știu că voi avea o o super vacanță, pentru că hotelul este amenajat superb, cu mult bun gust și extrem de elegant. Și de asemenea, fiecare cameră din cele 213, dispune de baie proprie cu duș, aer condiționat, minibar, seif, telefon, cablu TV și internet gratuit. Pe site-ul lor scrie că piscinele exterioare și plaja se îmbină armonios cu zona împădurită pe întregul spațiu al complexului, acestea fiind completate de spații largi de agrement. Complexul Hotel Internațional Băile Felix are până și un teren de minigolf, aqua park, o sală de biliard și un spațiu amenajat special pentru copii. Sinceră să fiu abia aștept să mă răsfăț la centrul de masaj, la centrul SPA, să mă relaxez în jacuzzi, să mă las mângâiată de soare la piscina exterioară sau să mă joc în piscina interioară, să dau jos kilogramele acumulate în plus la sala de fitness, apoi să merg la saună, pentru prima dată, și dacă soarele nu va fi suficient de cald să-mi bronzeze pielea, voi merge pentru prima oară și la solar. Acesta da concediu și da răsfăț.

Îmi doresc să petrec o săptămână numai eu cu mine la Băile Felix, unde să mă odihnesc, să mă bucur de natură și de serviciile fabuloase oferite de Hotelului Internațional Felix. Vreau să-mi încarc bateriile, să redevin frumoasă și tonică, așa cum am fost o dată. Este un lucru cert că am nevoie de o perioadă de respiro. Vă invit și pe voi la Băile Felix, poate ne vom găsi la vară la un fresh rece. Vă pup!

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s