Miley Cyrus

hannah1

Dragi adolescenți senzaționali, v-o mai amintiți pe Hannah Montana?! Sunt sigură că da, bănuiesc că ați crescut și voi, ca mulți alți copii din toată lumea, uitându-vă pe Disney, la serialele în care ea juca. Până și eu mă uitam cu vărul meu, care avea numai 9 ani, la filmele cu ea și știu că tare mult o plăcea. Toate copilele erau înnebunite după ea, purtau tricouri imprimate cu chipul ei, gentuțe Hannah Montana, agrafe, clame, inele, brățări, huse pentru telefon și câte și mai câte, toate marca Hannah Montana. Adevărul este că a fost un fenomen, un simbol pentru toți copii și adolescenții, la vremea ei. Era dulcică și foarte curajoasă, filmele în care juca ea încurajau educația, bunul simț, adevărul și alte virtuți. Întotdeauna am crezut că la maturitate Hannah va deveni o prințesică, genul acela de fată cuminte și mai ales foarte feminină.

miley-papusa1

         Ei bine m-am înșelat amarnic. Dulcea Hannah Montana s-a transformat într-o Miley Cyrus cu adevărat rebelă. Adolescenta drăguță a devenit o tânără mult prea curajoasă pentru gustul meu. Din punctul meu de vedere, Miley este o dezamăgire. Sunt sigură că a vrut să scape de stigmatul fetei cuminți, dar a ajuns să exagereze. Avem deja o Lady Gaga, am avut o Madonna nebună, ea nu se compară nici pe departe cu divele mai sus menționate. Afișează o imagine de vampă ieftină, care nu doar că nu o prinde, dar o face să fie ridicolă și dezgustătoare. Iar acțiunile ei lasă și mai mult de dorit. În videoclipurile ei sexul este în prim plan, linge ciocane, sărută obscen păpuși, mimează autosatisfacerea, apare goală, se pipăie și câte și mai câte. De îmbrăcat umblă mai mult dezbrăcată, încurajează pe alocuri consumul de droguri, ceea ce nu este deloc ok. Mie una nu îmi place deloc în ce s-a transformat. Mă întreb ce spun părinții ei, tatăl ei care era atât de mândru de ea, dar mai presus de toate sunt curioasă de părerea fanilor ei. Pe unii s-ar putea să-i fi influențat să devină și ei la fel de dezmățați ca și ea, dar sunt sigură că sunt mulți alți care nu o mai plac.

       Voi ce părere aveți, vă mai place sau nu Miley Cyrus?

miley-ciocan

Acest articol a fost publicat în Muzica și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Miley Cyrus

  1. Alexandra zice:

    E penibilă… dar din câte am văzut, părinții o susțin. Dacă ar fi fost fiică-mea, i-aș fi tras una peste ochi de la primul ciocan lins. :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s