Videochatul tabu, dar bănos

          Am citit zilele trecut într-un ziar de scandal, sau de cancan, cum vreți să-i spuneți, că majoritatea fetelor acestea care apar noaptea la televizor, au făcut videochat înainte de a deveni persoane publice, sau mai bine zis, cunoscute. Dacă acum sunt frumoase și se numesc fotomodele, înainte nu erau decât simple tinere, fără silicoane, fără haine scumpe dar cu mari aspirații. Am fost puțin uimită când am aflat că au făcut videochat, dar este de înțeles de unde au făcut ele banii necesari pentru atâtea operații estetice. Și o dată operate și îmbunătățite, fetele au reușit să-și croiască drum în televiziune, unele au dansat întâi și întâi pentru maneliști în videoclipurile lor, apoi au devenit asistente pentru emisiunile de noapte și nu numai.

        Dar dacă fetele nu ar fi făcut videochat, dacă nu ar fi profitat de frumusețea lor naturală, la timp, poate că nu ar fi reușit să ajungă cunoscute. Pentru că televiziunea înseamna în primul rând să ieși în evidență cu ceva, dacă nu ai inteligență este musai să fii frumoasă. Dar nu așa oricum, ci cu sâni imenși, buze senzuale și un fund generos. Televiziunea are standarde înalte, se pare. Dar videochatul a făcut realizabile aceste îmbunătățiri, pentru că în această industrie, se câștigă bine, cel puțin așa am auzit. Și până la urmă este o meserie destul de demnă, nu se numește prostituție și nu este prostituție, nimeni nu atinge, fetele sunt numai privite din spatele unui monitor, iar banii curg.

          Am căutat și eu pe internet să văd cu ce se mănâncă videochatul. Am căutat și am găsit HotCamStudio care activează din 2004, deci de-o mulțime de ani, asta mă face să cred că este o afacere de succes și serioasă. Au patru studiouri, videochat București, videochat Galați, videochat Focșani și videochat Ploiesti. Mă întreb, fotomodelele noastre ori fi fost și ele angajate la HotcamStudio?! Tot ce este posibil.

        Ce oferă HotcamStudio?! Au 8 traineri, exclusiv fete, care stau la dispoziția modelelor 24 de ore din 24, pentru a le ajuta să-și facă treaba așa cum trebuie, dar mai ales pentru a le facilita orice nevoie de ordin emoțional, social și tehnic.

       Ce trebuie să știi ca să poți face videochat?! Trebuie să fii plăcută, atractivă, sociabilă, comunicativă, n-ar strica o sexualitate debordantă și neapărat să știi engleză, franceză sau germană. Modelul trebuie să aibă mult lipici, pentru că transmisiunea este plătită pe secundă și minunt. Așadar cu cât ești mai convingătoare, cu atât clientul va dori să te vadă și să te asculte mai mult.

            Se pare că nu-i chiar așa mare filosofie să faci videochat, dar trebuie în primul rând să fii frumușică, curajoasă și să-ți asumi acest lucru. Chiar dacă de văzut te văd numai cei din străinătate, nu și din România, aceste lucruri tot se află, încă este o meserie tabu. Pentru mine este o meserie ca oricare alta, ba chiar mai ușoară și mai bănoasă. Dar fiecare se descurcă cum poate, deocamdată banii sunt la putere, iar videochatul îi facilitează. 

logo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s