Pentru fotografii profesionale…

Dragi adolescenți senzaționali, am observat o chestie. Vouă vă place foarte mult să vă fotografiați, oriunde ați merge dați check in pe Facebook și imortalizați momentul cu cel puțin o fotografie. Problema este următoarea, unele poze par făcute cu bricheta, atât de slăbuțe sunt. În primul rând sunt neclare, întunecate, puricate, încețoșate… adevărat că mai văd și fotografii profesionale, ce par a fi făcute cu camere foto profesionale, dar mult mai multe sunt cele urâțele. Părerea mea, decât să faci o poză slabă sau chiar proastă, mai bine nu mai faci. Sau dacă faci, fă-o pentru tine, nu-ți mai bate joc public de arta fotografică.

Nu vă judec, să nu mă înțelegeți greșit. Dar dacă tot sunteți atât de pasionați de fotografie, dacă tot vă place atât de mult să vă pozați, ei bine, sfatul meu este să strângeți bani și să vă luați un aparat foto profesional. Într-o fotografie detaliile fac totul. De la lumină la culori și multe alte aspecte la care eu sincer, nu mă pricep, dar nici nu fac fotografii. Trăim în 2014, acum nu mai există scuze pentru fotografii neprofesionale, cu toții avem la îndemână un telefon deștept sau o tabletă șmecheră, dar poze mai desăvârșite decât cele făcute cu un aparat foto profesional, nu există.

Dacă totuși vreți să faceți o impresie bună tuturor prietenilor, dar mai ales utilizatorilor rețelelor de socializare, cu niște fotografii rupte din albumele profesionale, vă recomand să cumpărați un aparat foto de pe magazinul online DigitalXX.eu. Aici veți găsi camere foto profesionale Canon, Nikon, Panasonic, Sony și Samsung, depinde de buget și de preferințele voastre. Unele sunt mai scumpe, adevărat, menite parcă pentru adevărații fotografi, dar sunt și unele mai ieftine, la 400-500 de lei cu care vă puteți face treaba fără probleme. Pe cuvânt, arată foarte urât o fotografie făcută cu un telefon ieftin. Atragi privirile, dar nu vei stârni niciodată admirația cu o fotografie „ieftină”. Dacă vrei ca trăsăturile să-ți fie puse în valoare, cu adevărat, dacă vrei să dai bine, să arați ce ai tu mai frumos, atunci da, ai nevoie de un aparat foto profesional. Pentru că fotografia nu-ți dezvăluie numai frumusețea fizică, ci și personalitatea, starea emoțonală, sentimentele din acel moment. Fotografia respectivă reprezintă o poveste, povestea acelei zile fericite, care va dăinui peste ani. Și nu cred că ți-ar plăcea să revezi peste 10 ani un moment magic, oglindit într-o fotografie de doi lei.

Așa că dacă ții la tine și la amintirile tale, DigitalXX.eu îți stă la dispoziție cu cele mai bune aparate profesionale. Totul pentru a ingheța în timp un moment special.

logo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s