Nu la mâna norocului, mai bine ContaExpert

8 ianuarie 2014. Jurnal de laptop. Am început anul extrem de bine, cu punga plină de bani. Dar nu pentru că aș fi vreo bogătană, ci pentru că știu cum să îmi drămuiesc banii. Îmi planific fiecare bănuț, pentru dările la stat, pentru mâncare, pentru haine, pentru cheltuieli neprevăzute, pentru ieșiri și pentru tot ce îmi mai pun eu în gând pentru luna respectivă. Dar oricât de multe aș avea de achitat sau de cumpărat, nu există lună de la Dumnezeu să nu pun și niște bani deoparte pentru zile negre sau pentru o urgență. Vă întrebați dacă am făcut cursuri de contabilitate?! Deloc, așa mi-e felul, sunt extrem de calculată, dacă nu mi-aș planifica fiecare cheltuială și dacă nu mi-aș împărți cum trebuie banii, aș duce-o din datorie în datorie și nu m-aș mai ajunge în veci. Nu îmi las niciodată neplătite datoriile la stat, sunt foarte conștiincioasă, lună de lună aceste datorii sunt prima mea grijă. Apoi, cu restul fac ce vreau, dar pun câțiva bani și la pușculiță. Așa am fost educată, mi-a plăcut și matematica, cât de cât, și acest lucru mi-a fost de ajutor. Nu am datorii, așadar dorm liniștită. Bine, ceea ce fac eu sunt socoteli casnice, nu e chiar contabilitate. Contabilitatea adevărată este mult mai serioasă și mult mai grea. Ceea ce fac eu este un fel de joacă de copii, dar o joacă care mă ajută să trăiesc demn.

Dacă ar fi să vă recomand o firmă de contabilitate, nu pentru socotelile casnice, ci adevărate servicii de calitate pentru firme și afaceri de viitor, atunci v-aș recomanda o firma de contabilitate din Suceava, ContaExpert.com. ContaExpert.com este o firmă de contabilitate care oferă următoarele servicii: contabilitate primară, contabilitate financiară și de gestiune, consultanță fiscală, refacere contabilitate, expertiză contabilă, organizarea și conducerea departamentului financiar, servicii salarizare, resurse umane, servicii juridice și multe altele. demne de a vă face afacerea prosperă.  O declarație convingătoare: „Echipa este resursa-cheia a firmei noastre. Scopul nostru este să vă oferim servicii de calitate, profesioniste, care să satisfacă nevoile firmei dumneavoastră și să vă ajute să obțineți profitul pe care îl doriți de pe urma afacerii.”

       Ia uitați ce Ofertă Specială au pentru firmele aflate la început de drum:

–          3 luni gratuit;

–          Consultanță fiscală gratuită;

–          Consultanță în adoptarea celor mai bune strategii de marketing;

–          Prețuri începând de la 39 de euro pe lună.

Super, nu?! Mai că mi-aș înființa și eu o firmă de CEVA, nu contează ce, cu banii pe care i-am economisit în toți anii aceștia. Atâta timp cât aș știi că am capitalul firmei mele în mâinile specialiștilor de la ContaExpert.com, sigur ar fi o afacere de succes. 🙂 Nu vă lăsați la mâna norocului, apelați la ContaExpert! 

logoo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s