Cititoare de amprente, pedeapsă și siguranță

De câțiva ani încoace m-am tot lovit de diverse instituții publice, dar mai ales de spitale. Am fost însoțioare cuiva internat pentru o operație și trebuia să stau cu respectivul non-stop. Și știți ce am pățit, era să rămân pe-afară în nenumărate rânduri, mai ales spre seară. Dar știți de ce?! Pentru că spitalele au cititoare amprenta la aproape toate ușile, bine, ușile principale, nu la saloane. Iar pentru un fumător, aceste cititoare sunt o pedeapsă. De ce?! Pentru că nu poți să intri și să ieși când vrei, pentru că aceste cititoare citesc amprentele personalului din spital, nu și pe cel al pacienților. Și cum să îi impui unui fumător să fumeze doar două țigări pe zi, când lui îi arde buza de mult mai multe?! Da, la vremea aceea eram fumătoare, dar acum nu mai sunt. Și baiul cu aceste cititoare este că de fiecare dată când ieșeam, ieșeam, dar de intrat trebuia să bat în ușile din termopan ca să-mi deschidă vreo asistentă drăguță. Dar nu toate asistentele sunt drăguțe, altele sunt înfiorător de nervoase. Și preferam să-mi mănânc buzele decât să deranjez vreuna nervoasă. Și ce credeți că am pățit într-o seară. Doamnele infirmiere spălau pe jos prin spital și lăsaseră ușile toate deschise, mi-am zis că voi avea timp suficient să fumez în tihnă, și când colo, ce credeți?! N-am avut timp, și-am rămas în afara secției care mă „găzduia”. Și-am stat și-am păzit ușa vreo oră și ceva până ce a binevoit să iasă o doamnă asistentă din camera de gardă care mi-a deschis și mie. Și de atunci m-am lecuit de ieșit seara la țigare, am stat liniștită în salon, mestecând gumă de zor. Dar mi-au prins bine cititoarele de amprentă, m-am lăsat de țigări de atunci.

terminal-dstation

Oricum, deșteaptă invenție acest cititor de amprentă. Chiar sunt extrem de benefice în toate instituțiile și firmele. În primul rând pentru siguranță, atât a angajaților cât și a bunurilor. Curioasă din fire am căutat pe net să văd și eu cât costă aceste cititoare de amprente, și am găsit ca fiind cea mai avantajoasă firmă, RFID-SHOP.ro. RFID-SHOP.ro comercializează echipamente și componente RFID și NFC pentru sisteme de control acces, pontaj electronic, trasabilitate, logistică, aprovizionare, inventariere, gestiunea depozitelor, ticketing, plăți electronice, automatizări industriale, arhivare, biblioteci și aplicații smart card. După cum vedeți, acest magazin online vinde o gamă largă de produse RFID și NFC, care se adresează atât clienților business-to-business, cât și utilizatorilor finali. Ofertele lor includ servicii de consultanță și instalarea produselor și totodată, specialiștii RFID-SHOP.ro stau la dispoziție cu consultanță tehnică, gratuită. Iar prețurile?! Avantajoase pentru firme, bineînțeles.

Util, nu?! 🙂

logo-1

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s