100 de articole pe A.S.

   community.arthritis.org

           Anunț Important! 🙂

Tocmai m-a anunțat blogul că am publicat, deja, 100 de articole. Și-mi vine să zic wow!!! Nu-i mult, dar pentru mine, având în vedere că încă îl consider un blog la început de drum, Adolescenți Senzaționali chiar s-a dezvoltat binișor. Crește mare, în ritm alert, nu doar în numărul articolelor, dar am din ce în ce mai mulți vizitatori constanți și cititori fideli. Aparent nu prea se vede, dar eu la statistici văd și vă mulțumesc foarte mult pentru că poposiți aici.

Altceva… abia aștept să ajung la 1000 de articole și mii de vizitatori. Atunci da, chiar aș considera că am atins apogeul. Deocamdată sunt micuță, timidă și cu vise mari, acelea de a vă ajuta pe voi, dar și pe mine. Împreună sper că vom putea construi un viitor mai frumos, mai luminos, mai deschis spre adevăratele valori ale vieții, dar și un viitor plin de oameni inteligenți, care chiar gândesc. Asta îmi doresc de la voi dragi adolescenți senzaționali, A.S., să gândiți și să faceți alegeri bine gândite. În rest, totul va părea floare la ureche.

Ce să spun?! Să ne citim cu bine, vă îmbrățișez și vă mulțumesc încă o dată. 🙂 Încă aștept sugestii de subiecte pe care ați vrea voi să le citiți pe blog. 

Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s