Petreceri pentru copii cu InfinityEvents.ro

Dragi tineri A.S., oare vă mai aduceți aminte de petrecerile voastre aniversare din copilărie? Sunt sigură că au fost speciale la vremea aceea, dar dacă privim acum în urmă, ne vom da seama că erau chiar caraghioase și deloc fabuloase. La mine petrecerile pentru zilele mele de naștere erau ori șterse, ori deloc. Cert este că de mică nu mi-a plăcut să-mi celebrez ziua de naștere. Probabil și pentru că nu se întâmpla nimic special. Ați văzut la americani petrecerile cu clovni, torturi imense, spații de joacă, copii costumați, pictați pe față, cu animatoare petreceri copii, o piniata plină cu dulciuri și zeci de activități distractive pentru sărbătorit și pentru invitații săi.

jflow-sample-slide2

Petrecerile de ziua mea de naștere erau toate trase la indigo. Mama mea n-a fost niciodată specialistă în arta torturilor, și-mi făcea o chestie ce semăna cu o moviliță cu de toate, adică cu ciocolată, fructe și frișcă, cumpăra un suc, ce semăna la gust cu cel de la dozator, îmi invita 3-4 copii, ne ospătam puțin, apoi cei mari ocupau masa și noi stăteam pe la picioarele mesei chicotind și împleticindu-ne printre picioarele lor. Iar cadourile erau și mai plictisioare, veșnicele haine. Poze nu făceam pentru că n-aveam cu ce și uite așa îmi trecea mie ziua de naștere și mai „îmbătrâneam” cu un an. La vremea aceea nu existau firme specializate care să se ocupe de petrecerea copiilor, părinții noștri erau cei care trebuiau să ne „distreze”. Mă întreb oare cum ar fi arătat o petrecere pentru copii dacă în anul 1995 sau poate 2000, ar fi existat InfinityEvents.ro?! Bănuiesc că ar fi fost super și-am fi avut și noi super amintiri cu care să ne mândrim. Am fi avut și noi parte de petreceri a la americani. Nu spun că a mea copilărie a fost urâtă, dar zilele de naștere chiar nu au fost cine știe ce. De ce să mint?!

Dar acum, nu mai este ca-n trecut, acum există InfinityEvents.ro gata să transforme o aniversare banală într-o petrecere de vis pentru copii. O petrecere care va fi ținută minte și la bătrânețe de foștii copilași. Dar știți de ce?! Pentru că InfinityEvents.ro, pe lângă prețurile avantajoase și pachetele promoționale oferite, echipa realizează o petrecere de neuitat cu clovni copii, magicieni, prințese, zâne, vrăjitoare, ursitoare, iepurași de paște, Moș Crăciuni și drăgălașe Crăciunițe, spiriduși și multe alte personaje de basm, mult îndrăgite de copii. Depinde de tematică, părinții aleg după preferințele copiilor, iar inifinityEvents pune la dispoziție locații pentru petreceri, personaje de basm cu rolul de a anima petrecerea, confettii, decorațiuni, decoruri personalizate,  baloane, baloane modelate, picturi pe față și asta nu e tot. Ba chiar realizează și albume foto cu cele mai vesele momente de la petrecere, programe de animație, face-painting, jocuri și concursuri interactive, tombole și multe altele. Iar costumele animatorilor sunt rupte parcă din minunatele povești citite în copilărie.

           Așadar cu InfinityEvents.ro petrecerile pentru copii nu mai sunt fade și lipsite de strălucire, ba chiar sunt fenomenale și de neuitat. Aș vrea să fiu din nou copil…

header-simlu

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Petreceri pentru copii cu InfinityEvents.ro

  1. rebecareb zice:

    Bani să ai pentru aşa petreceri.
    Eu nu cred că mai sunt copil, aş prefera să petrec într-un loc retras alături de puţinele persoane pe care le apreciez.

  2. rebecareb zice:

    Şi mie mi-ar fi plăcut…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s