Felină pe motocicletă

Pe vremea adolescenței mele aveam o maaare slăbiciune pentru motociclete. Dar știți de ce?! Pentru că am avut neșansa de a mă îndrăgosti de un motociclist. Hei, nu vă imaginați un motociclist cum sunt cei americani, grași și slinoși;  ci un tânăr cu 3 ani mai mare decât mine, brunet, cu părul lung și ondulat, cu niște ochi albaștrii minunați și foarte tatuat pe brațe. A fost o dragoste la prima vedere, am trăit o frumoasă și intensă poveste, dar cam scurtă. Cu toate acestea, cu el am avut parte de niște aventuri minunate. Am fost la mare cu motoclicleta și numai cu hainele de pe noi, am văzut apusul soarelui la munte, ne-am plimbat și ne-am aventurat în locuri mai mult decât primejdioase. Dar am supraviețuit, fără să facem vreun accident. Datorită lui am învățat să iubesc motoclicletele, am reușit să învăț să conduc una și să intru în spiritul libertății numai călare pe o motocicletă. Pe motocicletă eram cu adevărat liberă, eram liberă, independentă, stăpâna șoselelor, o felină în căutarea fericirii. Dragostea cu el nu a durat mult, dar iubirea pentru motociclete încă mustește în mine. M-am rugat mult timp de părinții mei să mă lase la vremea aceea să îmi cumpăr o motocicletă din banii mei munciți, dar nu au fost de acord. Ne-am certat, ne-am amenințat și până la urmă a trebuit să renunț la visul meu, acela de a fi mândra posesoare a unei motociclete.

Logo AutoDel1

Astăzi am văzut un film cu un motociclist și mi-a trezit în mine acea dorință de a conduce o motocicletă. În mine a reînviat adolescența cu toată pasiunea ei pentru motociclete, așa că am intrat pe Autodel.ro, la categoria Anunturi Motociclete și am studiat puțin „piața” motocicletelor second-hand. Știți și voi, pe Autodel.ro vinzi și cumperi tot ce vrei, de accea primul site de anunțuri care mi-a venit în minte a fost acesta. Adevărul este că am rămas în urmă cu știrile despre mărcile de motociclete în vogă, dar am văzut o motocicletă Suzuki de toată frumusețea. Frumoasă, masivă, puternică, bine întreținută și la un preț accesibil. M-am tot uitat la specificații și la fotografii, încât mai că-mi venea să contactez proprietarul. Nu știu dacă mai sunt la vârsta la care să conduc o motocicletă, nu știu dacă mă va împlini la fel ca altă dată. Nu știu dacă ar fi o bună decizie să îmi cumpăr o motocicletă…

Voi ce spuneți? Să o cumpăr sau nu? Motocicletele au vârstă?! 

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Felină pe motocicletă

 1. Ce rebela estiiiiiiii! :)) :*

 2. rebecareb zice:

  Dragoste ca-n filme!
  Eu zic să-ţi cumperi!
  Cunosc persoane de 40-50 de ani care încă mai conduc aşa frumuseţi..
  Niciodată nu e târziu să-ţi îndeplineşti dorinţele, poate uneori.
  Urmează-ţi „Legenda Personala”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s