Aștept sugestii!

Dragii mei, am terminat cu sărbătorile, sau aproape am terminat, am intrat într-un an nou-nouț îmbrăcat curat, frumos, care ne va surprinde cu diferite întâmplări, evenimente, povești, iubiri și așa mai departe. În primul rând vreau să vă urez UN AN NOU FERICIT, să aveți parte numai de reușite și de lucruri bune, să fiți sănătoși, iubiți, fericiți și de succes, bineînțeles. Să nu cumva să vă pierdeți zâmbetele și veselia, să rămâneți mereu la fel de naturali și de frumoși ca acum, în adolescență.

semnul_intrebarii

Vor urma foarte multe articole pe acest blog, sper eu că și frumoase și de ajutor pentru voi. De aceea vreau să vă rog ceva, pentru a face cât mai util acest blog, pentru voi adolescenții, am rugămintea, mare, mare de tot, să vă scrieți aici părerile despre ce ați vrea să citiți. Ce subiecte ați vrea să dezbat, asupra cărora să insist, ce ați vrea să știți?!Orice curiozitate aveți, scrieți-mi într-un comentariu și eu voi dezvolta subiectele rând pe rând. Nu spun că am rămas neapărat în pană de idei, dar mi-ar plăcea ca acest blog să îl fac după chipul, asemănarea și nevoile voastre. Așadar, este blogul vostru și trebuie să decideți ce ați vrea să citiți. O să dezbat orice subiect, fie el de natură afectivă sau sexuală, nu trebuie să vă fie rușine, nici să vă jenați. Dacă totuși vă este rușine, puteți lăsa comentariu anonim, sau îmi puteți scrie pe email. (Emailul îl găsiți la rubrica „Despre Mine”).

      Sunt foarte entuziasmată și îmi doream de foarte mult timp să fac acest blog mai dinamic, astfel încât să interacționăm cât mai mult; și astfel, blogul să fie ca o carte deschisă pentru voi. Pentru că sunt anumite „chestii” pe care nu le puteți citi oriunde, nu le puteți discuta cu părinții și poate nici cu prietenii, de aceea sunt aici ca să vă fac adolescența mai ușoară.

Așadar, să curgă sugestiile! Vă mulțumesc și vă pup!!!

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Despre adolescenți și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Aștept sugestii!

 1. rebecareb zice:

  Subiecte pe care le poţi alege :
  „Notele ne definesc?”
  „Ce să fac în viitor?”
  „E matematica aşa importantă?”

 2. rebecareb zice:

  Unde găsesc rubrica „despre mine”?

 3. Vasile zice:

  Scrie despre bolile cu transmitere sexuala

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s