Crăciun – Anul Nou, 2014

           2014

      A trecut și Crăciunul, s-a dus… l-am mâncat pe tot. Ce ne-a rămas acum?! Așteptarea… viitorului Crăciun. Dar până una alta așteptăm noul an. 2014… unii îl așteaptă entuziaști, mai ales că sunt la început de drum într-o etapă. Unii se căsătoresc, alții abia s-au căsătorit. Unii așteaptă un copil, alții abia l-au primit. Unii au evoluat, alții abia așteaptă să evolueze în următorul an. Majoritatea au planuri pentru 2014. Dar sunt și mai mulți, ca mine și ca tine, care nu așteaptă nimic de la 2014… ci doar îl primim ca să vedem ce are de oferit. Oricum n-avem încotro, vrem sau nu vrem, trecem prin el. Bun sau rău, vom vedea, Dumnezeu cu mila. Unii se tem, nu vă temeți fraților, nu vă puneți bazele în prezicerile astrologilor, nimic nu-i bătut în cuie. Și în plus, de ce să vă temeți de noul an?! Au mai fost și alți ani și nu s-a mai întâmplat nimic. Până acum se spusese că 2013 e cu ghinion, că de, are acel 13 în el… pentru mine n-a fost așa. Partea bună a lui 2014 este că cică, am ieșit din criza financiară. Oare?! 2014 începe cu scumpiri, ca-n fiecare an… în fine. De murit nu murim cu una sau cu două, noi românii suntem niște supraviețuitori.

         Ce-a mai rămas acum după Crăciun?! Mie una mi-au rămas câteva kilograme în plus pe mine, vreo două, pe care le voi da cu greu jos. Ne-au rămas amintirile, gustul dulce al Crăciunului, odihna care încă ne îmbrățișează, fotografiile făcute, mâncarea care stă să se acrească, cadourile pe care le-am primit și le-am dat, buzunarele goale, cu toții am aruncat cu banii în stânga și-n dreapta. Încă simțim în noi entuziasmul sărbătorilor, dar oare bunătatea specifică Crăcinului, ne-a mai rămas vreun pic?! La mine deja începe să se risipească, încep oarecum grijile, iarăși. Dar ducă-se în colo de griji. Să vină noul an cu multiplele lui posibilități, șanse și succes (din cauza Ebei nici nu mai știu cum se scrie corect. Succese-succesuri?!). La eșecuri nici nu vreau să mă gândesc. N-o să am. 🙂

        Vă pup, să aveți un an nou plin cu de toate cele bune! La mulți ani!

Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s