Socoteli casnice?! Mai bine contabilitate fără cusur

Anul acesta, de sărbătorile acestea, a fost o adevărată provocare pentru mine să-mi gestionez banii, să-i drămuiesc astfel încât să-mi ajungă pentru tot ce am nevoie. În primul rând pentru mâncare, apoi pentru cadourile de Crăciun și Sfântul Ștefan, dar și pentru câteva podoabe pentru casă și brad. De ce să mint?! Nu neg, mi-am cumpărat și eu câte ceva, că doar nu mă sărea rândul tocmai pe mine. Dacă eu nu mă gândesc la mine, atunci cine?!

Nici dacă aș fi fost contabil nu aș fi reușit să mă încadrez atât de bine în buget, fără să fac datorii și fără să-mi dea calculele cu minus, când am făcut întregul bilanț al cheltuielilor de sărbători. Trebuie să recunosc, pe 1 Decembrie, de Ziua României, când oamenii erau la defilări sau mâncau fasole cu ciolan afumat în centrul orașului, eu mi-am pus pe hârtie planul de atac. Da, știu, sunt o fanatică atunci când vine vorba de cheltuieli, și mai ales că am o superstiție, niciodată nu intru în anul nou cu datorii. În Decembrie ajung întotdeauna la zi cu toate plățile, de la întreținere și lumină, până la impozite și datoriile de la magazinul din colț. Nu las să îmi scape nimic. Pentru că am senzația că dacă intru în noul an cu datorii, așa o voi ține tot anul, din împrumuturi în împrumuturi, și astfel n-o să mă mai ajung cu banii în veci. Pe o față a hârtiei am notat toți banii care trebuiau să-mi intre în cont în Decembrie, iar pe cealaltă parte am scris ceea ce trebuia să plătesc și să cumpăr. Și-am trecut, cadouri – X lei, masa de Crăciun – Y lei, seara de Revelion – Z lei, Datorii – Q lei, Podoabe – D lei, Cheltuieli Neprevăzute – T lei, am tras linie și-am văzut că nu mai rămân cu mare lucru, însă, am hotărât să-mi fac cumpărăturile chibzuit, astfel încât să nu iau toate scumpeturile. Am profitat de ofertele de la magazinele mari și astfel am reușit să cumpăr totul și să-mi mai și rămână câteva sute de lei, ca rezervă, pentru ianuarie, când se spune că e cea mai săracă lună.

Bineînțeles că ceea ce fac eu nu este tocmai contabilitate, ci Socoteli Casnice, cum le numesc eu. Socoteli fără de care nu aș reuși să mă ajung cu banii și nici nu aș trăi decent. Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut minte să învăț matematică de nota 7, că altfel mă mâncau viermii, în loc să mănânc eu porcul de Crăciun.

Am lungit-o atât pentru că vroiam să vă recomand niște servicii contabilitate Otopeni, pentru că mulți dintre voi aveți firme, afaceri și știu sigur că nu este ușor să ții contabilitatea unei firme, fie ea și foarte mică. Și decât să vă încurcați și să dați faliment, sau mai rău, să vă îngropați în datorii, mai bine apelați cu încredere la serviciile unui contabil iscusit și cinstit, care nu doar că vă va ține gestiunea la zi, dar va știi și cum să vă sfătuiască astfel încât afacerea voastră să prospere. Veți descoperi tot felul de oferte și sigur vă veți bucura de prețurile accesibile pe care le veți descoperi pe site! ContExpert.firm.ro este o societate care pune la dispoziția noastră, experiența acumulată în decursul timpului, forța și dinamismul unei echipe tinere, menită să ne asigure liniștea de care avem nevoie pentru a ne desfășura activitatea în cele mai bune și sigure condiții. Echipa ContExpert de specialiști este formată din economiști, experți contabili și inspectori de resurse umane. Aptitudinile lor renumite sunt: capacitatea de analiză și sinteză, dar și operativitatea. Ei întotdeauna oferă Servicii Personalizate, în funcție de nevoile clientului!

Fiți prevăzători și veți păși în noul an asigurați de servicii de contabilitate, fără cusur.

          Sărbători îmbelșugate!

side_HOME

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s