Aglomerație la Salonul de Masaj Erotic Artemis din București

Ați auzit care este ultima modă în materie de cadouri relaxante, reconfortante și de maximă satisfacție?! De-acum nu se mai poartă cadourile banale sub forma gadget-urilor și al hainelor, ci ședințe de masaj. Dar nu orice fel de masaj, ci masaj erotic într-un salon de masaj erotic București. Am citit pe site-ul http://alex-zaharia.eu/aglomeratie-la-masaj-erotic că la salonul de masaj erotic Artemis din București, este chiar aglomerație. Mă întreb de ce?! Sunt sigură că au servicii ireproșabile, dar este ceva mai mult la mijloc. Nu, nu sexul, nu vă gândiți la prostii și mai ales nu amestecați masajul erotic cu sexul, pentru că nu este același lucru. Adevărat că ambele au același numitor comun, plăcerea. Însă masajul erotic nu implică contact sexual, ci numai seducție, sennzualitate și atingeri precise, care duc la un punct culminat numit extaz. Ba chiar aș putea considera masajul erotic artă, pe când sexul, mai ales cel fără implicații emoționale, este mai mult o descărcare animalică. Dar în fine, să nu intrăm în detalii, că oricum nu am de gând să fac o paralele între cele două.

slide2

Alex Zaharia spunea că este aglomerație la Salonul de Masaj Erotic Artemis din București, dar știți de ce?! Prețurile oameni buni, prețurile accesibile și ofertele pe care le fac periodic, de exemplu acum au ca ofertă la 4 masaje, primești unul gratis, așadar un plus pentru afacere, avantaj pentru client. Pe piață sunt o mulțime de saloane de masaj erotic, dar nu toate au un cod etic demn de încredere. Discreția trebuie să fie principalul factor, ca să nu vă treziți șantajați cu fotografii sau filmări. Apoi igiena salonului, totul trebuie să fie perfect curat, iar maseuzele să fie perfect sănătoase. Tot maseuzele trebuie să fie profesioniste, pentru că nu orice femeie știe să facă un masaj senzual, tantric sau mai știu eu cum, așadar profesionalism. Și nu în ultimul rând prețurile să fie în conformitate cu calitatea seviciilor prestate. Fiecare clipă să merite fiecare bănuț, iar masajul să fie executat cu uleiuri non-alergice de cea mai bună calitate.

Iar Salonul Artemis întrunește toate aceste condiții, fără tăgadă. În centrul Bucureștiului, cu o intrare ascunsă de privirile indiscrete, se află o vilă elegantă. Înăuntru sunt 3 camere, una neagră, una roșie și alta verde, toate mustesc de pasiune. Iar camerele acestea sunt expre amenajate pentru a spori atmosfera erotică care te așteaptă în acel loc tainic. Eu una, dacă aș fi fost bărbat, aș fi ales camera roșie, mă gândesc că acolo sigur se întâmplă lucruri la intensitate maximă. Da, știu că la saloanele de masaj erotic se duc și femei, dar… parcă nu aș avea atât de mult curaj.

Se spune că în Salonul Artemis se găsesc cele mai frumoase maseuze, dispuse să ofere plăceri intense. Și tocmai aceaste plăceri scapă omul de stresul cotidian, îl face să uite de probleme și relaxează în cel mai intim loc din București, la un masaj erotic de calitate.

         Ei bine, acum înțeleg și eu de ce este așa aglomerație la salonul de masaj erotic Artemis din București.

logo-top

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Aglomerație la Salonul de Masaj Erotic Artemis din București

  1. Ada zice:

    Foarte interesant articolul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s