Tienda.ro, magazin pentru frumusețe

Dragele mele doamne și domnișoare, dar mai ales dragele mele adolescente, acest articol vi-l dedic vouă. De ce?! Pentru că acest articol este pentru voi, vom vorbi de frumusețe, de manichiură și de pedichiură. Dar nu orice fel de manichiuri, ci de manichiurile executate cu produse profesionale pe care le puteți folosi chiar voi, acasă. Și astfel scutiți banii pe care îi dați la salon. Știți ce înseamnă Tienda în spaniolă?! Nu? Să vă pun să căutați pe Google Translate?! Nuuu, mai bine vă spun eu, Tienda tradus în română înseamnă magazin. Daaa, ați citit bine, magazin. Dar dacă stau bine și mă gândesc, cred că știați, imposibil să nu fi urmărit și voi măcar o telenovelă în spaniolă. Așaaa, Tienda în spaniolă înseamnă magazin, dar în română, Tienda.ro nu este orice fel de magazin. Ci magazinul tuturor femeilor care pun preț pe imaginea lor, care vor să fie frumoase tot timpul. Tienda.ro este un website de referință în domeniul cumpărăturilor online pentru femei, care oferă o mare diversitate de produse de înaltă calitate, la cele mai bune prețuri.

Tienda2Când am accesat pentru prima dată magazinul Tienda.ro știți ce mi-a sărit în ochi?! Maaaare, strălucitor, vedeam în fața ochilor numai PRODUSE UNGHII !!! Îmi licărea categoria în ochi ca un girofar și inevitabil am dat click, imediat, în secunda doi, căci n-am putut să rezist. Dar stați așa, să o luăm sistematic, Tienda.ro nu are numai produse pentru unghii, ci categorii întregi de Manichiură Unghii False, Make-Up Profesional, Produse de Epilare, Produse Coafor și Produse Spa,. Articole din fiecare categorie se regăsesc și în rubrica Promoții și Reduceri. Și mai ales, fiecare categorie are în sinea ei o serie de subcategorii bine definite. Toate produsele îmi plac, dar cu adevărat slăbiciunile mele sunt produsele pentru unghii. Cândva îmi doream să fac un curs de manichiură și pedichiură, dar nu știu de ce, n-am ajuns niciodată să îl fac.

lacuri de unghiiCategoria Unghii False are ca subcategorii următoarele: Geluri UV Color, Geluri Lac, Kit-uri de Manichiură, Geluri Soak off Germania, Geluri Soak off Color Germania, Acryl, Acryl Color, Lacuri Picătură, Vopsele Acrilice 3D, Lacuri Unghii, Tratamente pentru Unghii de tot felul, Ustensile pentru Manichiură, Nail Art, Pensule, Aparate Electrice pentru îngrijirea unghiilor, Genți Cosmetice, Șabloane, și multe altele. Trebuie să recunosc, dacă mi le-ar da cineva pe toate, n-aș știi să folosesc nici jumătate din ele. Îmi fac și eu modele pe unghiuțe, dar cel mai mult și cel mult îmi plac ojele viu colorate, pastelate, sidefate și mate. Îmi place la nebunie să îmi vopsesc unghiile cu diverse lacuri mate și pe deasupra să aplic un strat de sclipici mai tare sau mai deschis decât oja. Îmi place să îmi vopsesc unghiile în fel și chip, unghiile sunt prelungirea personalității mele.

SclipiciDacă stilul meu vestimentar este mai cuminte, că așa m-am învățat, ei bine când vine vorba de manichiură și pedichiură, sunt de-a dreptul îndrăzneață. Toată nebuniile și fanteziile mele le transpun pe unghii. Cu cât sunt mai veselă, cu atât unghiile mele sunt mai viu colorate, cu cât sunt mai tristă, cu atât unghiile mele sunt vopsite în culori mai închise. Iar când mă simt bine în pielea mea, când mă simt sexi și specială, îmi aplic pe unghii fel și fel de minunății, tatuaje, modele, floricele, combinații de geluri și sclipici și câte și mai câte. Unghiile sunt cărțile de identitate pentru oricine, dar mai ales pentru femei. Cu cât sunt mai îngrijite și mai desăvârșite unghiile, cu atât femeia aceea este mai demnă de laudă, prezintă încredere, merită luată în seamă, denotă curățenie și bun gust. Niște unghii frumoase, aranjate conform trendului, vor atrage atenția și vor fascina.

Îmi plac produsele Tienda.ro, sunt într-adevăr profesionale și de calitate. Mă scot din anonimat indiferent cât de sobru mă îmbrac. Cu niște unghii fără cusur, ca-n filme, nici nu ai nevoie de bijuterii. Sclipiciul de pe unghii asigură strălucirea necesară, culoarea vie a lacului înviorează întreaga ținută, iar designul care îmbracă unghia contează mai mult decât orice inel.

Eu am grijă de înfățișarea și de unghiile mele, vreau să fiu mereu în pas cu moda cosmeticelor de înfrumusețare și se vede, sunt frumoasă și strălucitoare. Tu?

Tienda.ro, magazin pentru frumusețe!

Tienda 1

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s