Transport Mobilă mă ajută să mă mut

Vreau să mă mut, dar urăsc să mă mut. Am o grămadă de catrafuse, unele scumpe, altele de doi lei. Dar toate sunt ale mele și când văd câte s-au adunat la casa și pe lângă casa mea, parcă mă apucă plânsul. Nu îmi place să împachetez, să despachetez, să strâng, să așez, să car, să mă chinui, prea multă muncă. Și dacă aș face așa un calcul, ar fi  prea mult timp pierdut pentru mine. Mi-ar trebui mai mult de-o săptămână să împachetez și să despachete și să așez în noua casă. Nu îmi place deloc, dar e al naibii de necesar. Am făcut atâtea eforturi să mă mut în casă nouă, încât ar fi păcat ca din comoditate să nu-mi urnesc fizicul și să mă apuc de treabă. Nu am prieteni cu mașini mari, nu am cunoștințe care să mă ajute cu transportatul obiectelor mari. Hainele le duc și cu taxiul dacă ar fi o chestie, dar obiectele mari?! Paturi, șifoniere, biblioteca și muuulte, multe altele, cum să le transport de ici-colo?! Greu, mult prea greu pentru o femeie singură.

banner_bagaje-650x270

Dar stai așa, eu sunt o femeie singură inventivă, sunt descurcăreață și ambițioasă. Și tocmai acum scriind îmi dau seama că știu o firmă de transport mobilă și multe altele, Transport Mobilă București, care m-ar putea scoate din impas. Dar nu am un număr de telefon, așa că intru pe net, pe mobila-marfa.ro și caut în datele de contact. Știți ce-mi place la ehipa Transport Mobilă?! Că sunt o echipă tânără, experimentată și eficientă, care oferă un serviciu complet de transport. Sunt serioși, atenți și nici nu costă mulți bani. Vreau neapărat să îmi manipuleze mobilierul cu atenție și o fac, să îmi împacheteze ei lucrurile în cutii de carton și să le învelească în folii aerate, și o fac; și neapărat să fixeze mobilierul cu chingi pentru siguranța la transport și fac și asta. Urăsc să îmi strice sau să-mi zgârie cineva lucrurile. Dar cel mai mult îmi place faptul că Transport Mobilier București face o estimare a costurilor și a măsurătorilor pentru orice transport. Așadar știu dinainte cât voi plăti, fără alte surprize pe parcurs.

Pentru astfel de mutări de casă nouă, Transport Mobilă București, pune la dispoziție dube de 3,5 tone, dar în cazul în care mobila din apartament depășește un volum de 11 metrii cubi, pun la dispoziție dube de 7.5 tone și astfel stresul ia sfârșit. Dar știți care-i faza?! Această firmă își oferă serviciile pentru orice tip de transport, transport marfă, transport mobilă, transport bagaje, mutări firme și transport moloz, așadar indiferent ce nevoi ai, echipa rezolvă tot la prețuri decente.

Așa că decât să mă chinui, să muncesc și să car singură, o să apelez la serviciile firmei de transport mobilă… și parcă simt că nu mai urăsc așa mult mutarea propriu-zisă, ba chiar zâmbesc și mă simt ușurată.

P.S. O să vă arat fotografii din casa cea nouă, după ce o să mă mut. 🙂

Relocation-Services

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Transport Mobilă mă ajută să mă mut

  1. Alina zice:

    Mi se pare super fain sa ai un ajutor cand te muti. De curand am avut nevoie sa imi mut mobila din casa in alt spatiu si abia atunci mi-am dat seama cate lucruri (multe inutile) incap in niste dulapuri, paturi, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s