Sănătate și libertate cu DirtBike.ro

A fost o vreme în adolescența mea când umblam numai cu bicicleta. Indiferent unde mă duceam, indiferent ce aveam de făcut, bicicleta îmi era mijloc de transport, dar și de recreere. Oricât aș fi mers cu bicicleta, eu nu mă săturam, nu oboseam, nu mă plictiseam. La liceu mergeam cu bicicleta, la piață, prin parcuri la plimbare, zi de zi eram „călare” pe ea. Și dacă mă uit în urmă, nici măcar nu era prea performantă, era o bicicletă ca oricare alta, pentru vârsta mea. Dacă nu mă înșel aveam un BMX, și tare drag îmi mai era de ea. O vopseam, îi puneam modele din plastic pe spițe, ce nu-i făceam astfel încât să reflecte personalitatea mea. Și eram fericită, mai presus de orice bicicleta îmi oferea libertate și acel sentiment cum că aș fi stăpână străzilor. Bineînțeles că nu mă comparam cu cei care aveau mașini, dar spre deosebire de ei, pe mine bicicleta mă făcea fericită, radiam și eram sănătoasă, extrem de sănătoasă. Aerul liber și efortul fizic depus, mă făceau să mă simt fenomenal. Fiecare mușchi al trupului meu era pus la lucru când mergeam pe bicicletă, pentru că nu era suficient pentru mine să pedalez pur și simplu stând pe șa… ba chiar pedalam în picioare, pe roata din spate, după mult exercițiu, reușisem într-un timp să cobor rând pe rând o serie de scări succesive. La vremea aceea nu se știa de „bikeri”, eram doar o biciclistă dornică de-a face tumbe și tot felul de scheme noi.

Dar anii au trecut și încet, încet, am renunțat la bicicletă, m-am domnișorit să spunem așa… deja personalitatea mea se schimbase. Nu mai eram băiețoaica dornică de aventură, începusem să-mi doresc să fiu feminină, să mă îmbrac în rochițe și fustițe… deja bicicleta nu mai reprezenta interes. Băieții nu aveau nevoie de un tovarăș de aventură, ci de o fată în toată regula. Așa că am renunțat la bicicletă.

biciclete

Acum aș vrea să revin la vechea mea pasiune, ciclismul. Dar am nevoie de o bicicletă, și de unde aș putea să mi-o cumpăr dacă nu din seria de biciclete de la DirtBike.ro?! Aș fi tare curioasă să văd dacă mai pot reuși să fac vechile secheme ca în tinerețele mele. Vreau să redevin femeia tânără, energică și sănătoasă ca în adolescență. Și am de unde alege, pot cumpăra o bicicletă MTB Coss Country, MTB Dirt / Street, MTB Hardtail All-around, MTB Downhill / Freeride, BMX, City bike / Trekking și multe altele, majoritatea second-hand, dar suficient de bune și de bine întreținute și mai ales, accesibile la preț. Căci o bicicletă nouă e cam scumpă și parcă nu aș da mulți bani, având în vedere că aș cumpăra-o pentru un hobby de duminică. Îmi place că cei de la DirtBike.ro au până și accesorii, de la apărători, portbagaje, faruri și stopuri, scule și unelte, căci îmi place să meșteresc; până la remorci și cărucioare. Este super. Ba chiar au și piese și echipamente. Mi-ar plăcea să mă îmbrac ca un biker autentic cu cască, protecții pt genunchi și coate, mânuși, ochelari și chiar îmbrăcăminte și încălțăminte demne de niște bicicliști autentici.

Vreau să reînvii emoția din adolescență și am să o fac cu o bicicletă de la DirtBike.ro! Știu că voi reuși! Ție ce bicicletă ți-ar plăcea? Asta dacă nu ai încă una, și dacă ai, DirtBike.ro este o platformă tare faină în care poți interacționa cu alți bicicliști, afli ce competiții de ciclism se desfășoară în țară sau poți cumpăra și vinde diverse articole, piese și chiar biciclete pentru toți doritorii.

Să devenim mai sănătoși, zic. 🙂

DirtBike.ro

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s