Super evenimente pentru adolescenți

Adolescenții sunt mereu puși pe distracții, sunt neobosiți și-ar merge oricând, la orice oră, la o petrecere de neuitat. Cheful nu-i musai să fie un eveniment de lux, ceea ce contează pentru adolescenți cu adevărat este muzica; muzica asigurată de o sonorizare de calitate. Ei n-au nevoie de lux sau de băuturi rafinate; au nevoie de prietenii lor, de un loc drăguț, de lumini fascinante, de muzică bună, pe gustul lor, și de o ambiență faină în general. De-alungul vieții unui tânăr au loc numeroase evenimente demne de a fi celebrate. De la zile de naștere, până la celebrele majorate, onomastici, baluri și așa mai departe. La 14 ani copilul intră în adolescență cu pași grăbiți, își face buletinul, și evenimentul trebuie sărbătorit cu prietenii; la 15 are loc Balul Bobocilor, mare petrecere, mare, în toate liceele posibile; la 18 ani majoratul, neapărat trebuie petrecut; apoi absolvirea clasei a 12 a, din nou petrecere; și dacă mai punem la socoteală zilele de naștere, piesele de teatru, tombolele școlare organizate, concertele liceale, defilările de modă gen Miss Boboc sau Miss Majorat, expozițiile de artă, și alte câteva evenimente importante, vom vedea că an de an, în viața adolescentului se va ivi un nou prilej de sărbătorit.

scenotehnica 2

Nu mai suntem pe vremea comunismului când tinerii se strângeau în câte un apartament și petreceau o dată la nu știu câți ani, sub supravegherea strictă a părinților. Astăzi adolescenții au libertate și resursele necesare de a crea evenimente de neuitat oriunde s-ar afla, indiferent că ele se petrec la școală, într-un restaurant sau într-un club… soluții sunt, banii sunt destui și astfel merită să te distrezi.

Cred că la o petrecere cel mai enervant este când sonorizarea nu este bună, când muzica lasă de dorit, când întreaga aparatură necesară creării unei petreceri este șubredă sau prost folosită. Cam de aici intră în scenă site-ul Scenotenica.ro, o divizie Prinsart care oferă servicii și echipamente pentru concerte și evenimente indoor și outdoor. Dotarea tehnică de înaltă calitate împreună cu pregătirea și experiența specialiștilor, asigură garanția faptului că evenimentul respectiv va fi unul impecabil. Funcționând ca o divizie Prinsart, specializată în concerte și evenimente corporate, Scenotehnica oferă echipamente variate și performante, împreună cu o experiență de aproape 10 ani în deservirea din punct de vedere tehnic a evenimentelor. O experiență care i-a învățat importanța fiecărui detaliu, valoarea oamenilor bine pregătiți și nu în ultimul rând, valoarea unui client mulțumit.

scenotehnica

        Alături de Scenotehnica vă puteți baza pe:

–          consultanță în alegerea echipamentelor cele mai potrivite;

–          instalarea echipamentelor;

–          asistență tehnică în timpul desfășurării evenimentelor;

–          asigurarea echipamentelor de rezervă.

Serviciile pe care Scenotehnica le oferă sunt:

–          servicii sonorizare – interior și exterior;

–          servicii lumini – lumini, light show, branding lumini, lumini inteligente, lumini arhitecturale;

–          servicii video – video proiecții, filmări, editări video, închirieri plasme, etc.;

–          servicii video-proiecție;

–          scenotehnică – scene mobile, podiumuri, structuri pentru expoziții;

După cum vedeți, serviciile sunt multe, de calitate și accesibile la preț, vă sfătuiesc să vedeți Portofoliul Scenotehnica pentru a vă convinge. Iar astăzi, evenimentele la care ați visat, vor fi definite prin servicii desăvârșite!

Petreceri de pomină pentru adolescenți, numai cu Scenotehnica.ro!

logo_prinsart

Publicitate
Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s