Încearcă


Astăzi mă simt zen. O stare de liniște și pace îmi invadează sufletul. Afară este atât de frig și mohorât, dar nici măcar gerul nu mă atinge, nici măcar norii nu mă pot întrista. A trecut o perioadă grea, de muncă asiduă, oboseală, stres și emoții. Dar într-un final lucrurile s-au așezat după sufletul meu. Sunt mulțumită și fericită. Am reușit. Eforturile mele au dat roade, neașteptat de frumos. Când îți dorești ceva cu tot sufletul, când muncești pentru acel lucru, când îți pui toată inima și priceperea în realizarea acelui lucru, când nu te lași doborât de dezamăgiri și piedici, și continui să lupți… atunci reușești. Negreșit reușești așa cum am reușit și eu.
M-am testat pe mine, mi-am depășit limitele, m-am forțat și am atins succesul. Succesul meu, stabilit de mine, care n-are de-a face cu supremația, dar care are de-a face în mod direct cu dorințele mele. Mult sau puțin, am realizat ce mi-am propus. Data viitoare o să pot mai mult, era loc de mai bine. Dar în condițiile de față, atât mi-am propus, atât am reușit. Nici mai mult, nici mai puțin. Zâmbesc, sunt bine!
Depășește-ți limitele, căci poți. Nimic nu-i de neatins când muncești cu ardoare, cu forță și pasiune. Poți! Dacă vrei, poți! Propune-ți obiective realizabile și vei reuși! Încearcă, nu vei știi dacă poți până nu încerci! E-atât de dulce reușita!
Succes!
Acest articol a fost publicat în Ganduri și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s