Dezvoltă-ți afacerea cu E-advertising

          Lumea publicității a luat amploare, mai ales pe internet. Astăzi orice firmă, magazin, companie, societate și așa mai departe, are nevoie de un site web prin care să pună la dispoziție toate informațiile necesare despre serviciile și produsele sale. Orice companie care se respectă are cel puțin un website, website care trebuie promovat pentru ca lumea să afle de el și pentru ca tu, omul de afaceri, să crești, să evoluezi și să creezi un imperiu. O promovare ca la carte aduce succes. Publicitatea crează practic imaginea de ansamblu a firmei, face compania cunoscută și îi atrage clienți. Ideea este că publicitatea nu poate fi făcută de oricine, este nevoie de un grup de profesioniști care să realizeze pentru tine acea creștere. O firmă are nevoie să fie în topul motoarelor de căutare Google, are nevoie de renume, popularitate, dovezi, pentru ca stimabilul client să cumpere și să se întoarcă acolo de fiecare dată.

        Din punctul meu de vedere, dacă ar fi să dau un sfat firmelor care s-au existins și-n mediul online, le-aș sugera să se facă cunoscuți și auziți prin intermediul platformei E-advertising. E-advertising este conceptul care a apărut pe piața românească în 2011. La început un start-up promițător, acum însă, este o companie respectabilă care se dezvoltă continuu și își extinde gama de servicii. Echipa E-advertising este specializată pe SEO și oferă servicii profesionale de: webdesign și webdevelopment, webhosting, SMS API și Content Writing.

       Nimeni nu s-a născut învățat și este foarte greu să te dezvolți în mediul online, ai nevoie de un site realizat profesional, protejat de niște servere bune, ca la carte; totul contează, de la URL-ul site-ului, denumirea lui, la tema aleasă pentru site, așezarea în pagină, imagini, fonturi, cât și informații. Apoi după ce site-ul este pus la punct, este nevoie de conținut relevant și bine proporționat. Dacă ai un magazin nu este de ajuns să arunci câteva imagini cu rochii și informații despre materialul din care sunt confecționate, totul trebuie să fie profesional; cu cât arată mai bine, cu atât este mai credibil pentru clienți. După creara conținutului ai nevoie ca tu să intrii în lumea online, firma ta să devină cunoscută și apreciată, iar E-advertising îți popularizează afacerea ajutându-te să creezi un imperiu. E-advertising îți face treaba de la 0, nu trebuie decât să ai banii necesari costurilor accesibile, o idee despre ce ai vrea și cam atât, lasă-te pe mâna profesioniștilor. Este cel mai bine.

         Ei sunt European Advertising Network – o echipă de tineri entuziaști, plini de energie cu o gândire pozitivă, care și-au propus să aducă o schimbare în bine afacerilor tale. Înființată din pasiune pentru performanță și dorința de transfer a know-how-ului, E-advertising este o societate specializată în servicii IT de dezvoltare a afacerii în mediul online.

         Valorile lor sunt: profesionalism, pasiune și parteneriat.

         P.S. Accesează-le Portofoliul să vezi cât de impresionant este!

logo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Dezvoltă-ți afacerea cu E-advertising

  1. Pingback: Servicii de PR in Romania | Adolescenți Senzaționali

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s