Poezie pentru adolescenți

         Știu că în ultimul timp nu v-am mai acordat atenția pe care o meritați, aproape că îmi lăsasem în paragină acest blog, însă, acum am de gând să recuperez tot timpul pierdut. Și revin în forță cu o melodie pe care vreau să v-o dedic din tot sufletul. Este un fel de piesă old school, n-ar strica să ascultați această melodie cu iz de poezie, interpretată de o fată foarte tânără, dar care înțelege foarte bine ceea ce înseamnă muzica de calitate.
        Nu sunt vreo somitate în domeniu, nu știu dacă am ureche muzicală; însă dacă place urechii, place și sufletului. Această melodie mă duce puțin cu gândul la romanțele lui Dan Spătaru, muzică ușoară pentru suflet. Dacă veți fi puțin atenți la versuri veți descoperi un cumul de trăiri care seamănă cu sentimentele adolescenților. Sentimente contradictorii, așa cum simt tinerii, dragoste și ură deopotrivă, venerație și nepăsare, dor și bucurie, toate împreună, într-o singură poveste, pentru o singură dragoste, toate într-o piesă.
       Sunt curioasă dacă vă veți regăsi în această piesă și ce vă face să simțiți, ce trăiri vă trezește, ce amintiri, ce foame nebună, interioară. M-am gândit bine și cred că o să fac și o rubrică cu muzică pentru voi, melodii care să vă inspire, să vă insufle curaj și simțire.
      Să o ascultați cu plăcere, vă aștept părerile!
       Vă pup! 
Publicitate
Acest articol a fost publicat în Muzica și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Poezie pentru adolescenți

  1. Ştiu melodia şi mai ştiu că mi-a plăcut din prima clipă. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s