Adolescenții senzaționali merg în Austria la ski

Dragi adolescenți senzaționali, astăzi am citit un articol interesant pe ziaruldeiasi.ro și tocmai mi-a venit o super idee. Știm cu toții cât sunteți voi de entuziasmați când vine vorba de iarnă, de zăpadă, de bătai cu bulgări și de plimbatul cu sania. De aceea, eu zic să vă puneți farmecele în funcțiune și să plănuiți o vacanță în gașcă cu prietenii voștri sau cu părinții, depinde de limitele pe are vi le impun ai voștri. Oricum ar fi, iarna nu e iarnă fără o vacanță la munte și cum prețurile de la noi sunt destul de scumpe, cel mai bine este să plecați în străinătate.

Innsbruck

Acum dacă îmi permiteți să vă fac o recomandare, eu aș spune să intrați pe www.muratturism.ro și să alegeți o vacanță în Austria, ca-n Austria nu-i nicăieri, nici măcar în România. Nu spun că nu avem locuri frumoase, ba da, avem, dar când ofertele în străinătate sunt atât de generoase, de ce să nu profităm?! Nu oricând avem prilejul să plecăm din țară. Mie una îmi place la nebunie Capitala Tirolului, Innsbruck, pentru că este o stațiune de renume internațional, mai ales pentru că a găzduit Jocurile Olimpice de Iarnă atât în anul 1964, cât și în 1976. Regiunea de ski din Innsbruck este formată din mai multe stațiuni ca Axamner Lizum, Glunzeger, Ghețarul Stubai și multe altele astfel încât lungimea totală a pârtiilor este de 320 de kilometrii. Colosal, nu?! Iar ele sunt deservite de 75 de instalații de transport pe cablu. Dacă vorbim de raportul calitate – preț, skipass-ul standard valabil pe 8 zile, este la cel mai avantajos preț din Europa. Iar pentru cei care stau mai mult de 8 zile în stațiuni, este avantajos Super Skipass-ul combinat, valabil și pe pârtiile de schi și snowboard din Kitzbuhel și Sf. Anton.

Așadar inima munților Alpi, capitala Tirolului, Innsbruck nu este doar un oraș de o frumusețe rară, ci și una dintre destinațiile preferate pentru turiștii din întreaga lume, îndrăgostiții de munte și de libertatea naturii. Este un adevărat paradis hibernal. Cu astfel de prețuri avantajoase, nimeni n-ar trebui să rateze iarna din munții tirolezi.

Așa că dragi adolescenți senzaționali, studiați bine ofertele, convingeți-vă părinții, alegeți un pachet de vis în Inima Austriei și astfel vă veți bucura de mult sport și un pic de aventură în oricare din cele 8 regiuni de ski din Tirol.

O vacanță frumoasă vă doresc și aveți grijă cu trântele. 🙂

logo_small

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s