Tiparo.ro, cadouri personalizate

Dragii mei, am descoperit un site care oferă tuturor o super oportunitate ce poate fi folosită drept cadou… este o amintire de neprețuit. Întotdeauna am fost pasionată de desen, dar mai cu seamă de portrete în creion și de caricaturi. Iubesc caricaturile, scot la suprafață partea cea mai frumoasă a celui desenat, umorul și buna sa dispoziție. Ce mult mi-ar plăcea să mi se facă și mie o caricatură… aș fi tare curioasă să văd cum mă interpretează un artist caricaturist. M-aș bucura, aș râde și aș pune caricatura la loc de cinste pe un perete din camera mea. Putem apela la Tiparo.ro pentru a comanda o frumoasă caricatură alb-negru sau color tipărite pe pânză canvas, așadar nu pe hârtie, pe pânză. Eu una m-am săturat de cadourile banale, oferite din obligație, fără esență și fără dragoste. Acesta poate fi un cadou personalizat oferit după chipul și asemănarea celui pe care îl iubești. Știu că o caricatură este o satiră, dar pentru un om vesel care iubește viața poate fi un cadou mai mult decât inspirat. Artistul desenează caricatura după o poză pe care voi o trimiteți pe Tiparo.ro, apoi ei o tipăresc pe o pânză naturală 100%, fixată pe un sasiu din lemn. Iar acasă primești un tablou gata de expus pe perete, cadoul ideal pentru cineva drag. Ai la dispoziție pe site tot felul de modele de caricaturi personalizate, trimiți o poză, specifici niște detalii de personalitate ale celui vizat și vei primi o super caricatură.

caricatura-pe-covorul-rosu

        După cum v-ați dat și voi singuri seama Tiparo.ro este un site care tipărește orice în mod personalizat. Cei din spatele site-ului sunt o echipă tânără de artiști entuziaști cu multă putere de muncă, inventivi și extrem de talentați. Ei oferă Calendare Personalizate (de perete, de birou, pentru evenimente), Cadouri Personalizate (canvas foto, caricaturi, cărți de joc personalizate, magneți de frigider, ceasuri de perete, căni termos personalizate, stickere laptop, caiete școlare, steluțe foto, cărți eduative personalizate), Albume Foto (albume nuntă, albume botez, albume copii, albume cuplu, albume vacanță), Stickere, Tablouri, Invitații ( de nuntă, botez, invitații petrecere copii), Mărturii, Felicitări și tot felul de Tricouri Personalizate. Așadar… avem de unde alege. 🙂

caricatura-invitatie-nunta

Pentru cine nu știe Tiparo.ro a fost înscrisă și la Gpec 2013 în categoria Cadouri și bijuterii pentru că ei au impresionat prin cadourile lor personalizate la care lucrează de fiecare dată un grup mare de designeri, artiști platici, fotografi, copywriteri, DTP-iști, operatori de print și finisare. Așadar prin câteva click-uri intuitive, cadourile se pot transforma spectaculos.

      Vă recomand cu drag Tiparo.ro, apelați cu încredere indiferent de eveniment. 🙂

217

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Concursuri și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Tiparo.ro, cadouri personalizate

  1. cado zice:

    interesanta idee de cadouri personalizate, eram in cautari ca vine aniversarea sotului si ca de obicei e o decizie grea de luat. multam de ajutor, portretele au un farmec cu totul special cand sunt facute de cineva cu adevarat priceput

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s