S.E.C.R.E.T., secretul femeilor

               Sigmund Freud, cel mai mare psihanalist al istoriei, se spune că a murit la 83 de ani cu următoarea întrebare pe buze: „ce-și doresc femeile?!” Acesta a fost pentru el un secret nedeslușit cu toate că a studiat mintea umană în toate stadiile și formele ei. Cu toate acestea el a fost foarte aproape de a descoperi marele secret al femeilor, mai ales pentru că a studiat sexualitatea ca fiind punctul de pornire al tuturor problemelor de natură psihică dar și spirituală. „Ce-și doresc femeile și ce gândesc femeile?” sunt două întrebări pe care la un moment dat orice bărbat și le pune. Cu toții vor să înțeleagă firea umană a femeii, pentru că știind ce vor și ce gândesc femeile, automat devii invincibil, toate porțile ți se deschid… lumea este a ta. Femeile în primul rând sunt ființe sexuale, senzuale, pline de erotism și romantism, dornice de a fi iubite și de a iubi. Orice femeie are la un moment dat fantezii sexuale, dorințe ascunse neștiute de nimeni dar care mocnesc acolo într-un colțișor al inconștientului și ard de nerăbdare să iasă la suprafață. După cum bine a intuit și studiat Freud, sexualitatea este cheia personalității și gândirii unui om. Cu cât un om este mai implinit sexual, cu atât este mai deschis, mai inteligent, mai vesel, mai viu. Și bineînțeles că o sexualitate înăbușită, reprimată, devine sursa nevrozelor.

 secret_coperta1

             Să tratezi sexualitatea și femeia din punct de vedere psihiatric și psihanalitic poate fi de-a dreptul plictisitor; cea mai bună abordare pentru omul de rând, pentru sufletele boeme, pentru oamenii inteligenți dar deloc pragmatici, de a face cunoscută femeie ca ființă sexuală și spirituală, sunt cărțile, romanele romantice și erotice. De curând a fost lansat pe piață romanul „S.E.C.R.E.T.” de L. Marie Adeline publicat de Editura Curtea Veche. Curtea Veche Publishing este o editură cu capital privat, în întregime românesc, ale cărei titluri de ficțiune și non-ficțiune acoperă o arie largă de domenii editoriale grupate în aproape 60 de colecții. Aflată în permanență între primele cinci edituri din România, Curtea Veche publică anual între 150 și 250 de titluri. Editura este cunoscută pentru proiectele sale originale, menționând în acest sens seria cărților realizate de Casa Regală a României, prin care editura Curtea Veche Publishing dorește să prezinte universul regalității dintr-o altă perspectivă, „Cartea regală de bucate” a Alteței Sale Regale Principesa Margareta a României, „Muzica Regelui”, „Anul Regelui” și „Mașinile Regelui” de Alteța Sa Regală Principele Radu al României. Curtea Veche este într-adevăr o enciclopedie de o valoare inestimabilă.

          S.E.C.R.E.T.:  „Știai că există o societate secretă care te ajută să îți îndeplinești fanteziile cele mai ascunse? Scrisă ca o replică la faimoasa carte „50 Shades of Gray”, S.E.C.R.E.T. este o poveste de autodescoperire și mântuire personală, devenită bestseller în întreaga lume. Dedicată pasiunii, experiențelor senzuale și plăcerii, cartea de față vorbește despre femeile care-și trăiesc din plin fanteziile sexuale… Iar pentru Cassie, personajul central al cărții, reprezintă cheia emancipării ca femeie. Rămasă văduvă încă de tânără, după un mariaj dezastruos, Cassie Robichaud pare împăcată cu viața ei liniștită într-un mediu strâmt: restaurantul Cafe Rose, unde lucrează; „Hotelul Fetelor Bătrâne” unde locuiește și conștiința tristă, dar solidă, a timpului care s-a scurs de când a făcut dragoste pentru ultima dată cu un bărbat. Cassie își vede în tăcere de rutina sa zilnică, ternă și pragmatică, părul strâns în coadă la repezeală, încălțările de lucru cât mai comode și tricouri pătate. Evadările ei sunt scurte: aleargă prin cartier, stă de vorbă cu șeful și prietenul ei Will și tânjește voyeuristic după fericirea dublată de romantism care-i animă, pare-se, fără prea mari eforturi și pe clienții ei. Când uneia dintre cliente îi cade pe jos un carnet de însemnări pline de amănunte sexuale și senzuale, Cassie are ocazia să arunce o privire furișă către o lume complet nouă pentru ea, de împlinire a sexualității femeii… și se lasă introdusă într-un club neobișnuit format numai din femei, care-i transformă viața. Dedicată pasiunii, experiențele senzuale și plăcerii, cartea de față vorbește despre femeile care-și trăiesc din plin fanteziile sexuale… Iar pentru Cassie reprezintă cheia emancipării ca femeie.”

 banner-secret-reveal

             După cum vedeți, cartea de față pare mai mult decât interesantă și stârnește interesul fără doar și poate. Deși cărțile erotice nu sunt pentru oricine, sunt citite în adolescență și poate că și la maturitate, însă ceva mai pe ascuns, astfel de romane sunt un deliciu literar. Cu toții cred că am citit la un moment dat Sandra Brown sau Danielle Steel, cărțile lor ne-au făcut să privim altfel viața, romantismul, iubirea și erotismul. Știm clar că un om împlinit și mulțumit de propria-i viață sexuală este totdată și un om puternic, curajos, asumat, capabil de orice reușită, apt să realizeze tot ce își propune. Astfel de cărți sunt considerate rușinoase numai de cei care încă nu și-au acceptat propria sexualitate, care poate au fost crescuți într-un mediu religios, puritan, care încă nu au învățat să se bucure de propriul corp, să dea frâu liber pasiunii și erotismului care mocnește violent înlăuntrul fiecăruia. O sexualitate împlinită aduce după sine o viață împlinită.

            Aceast roman, S.E.C.R.E.T. de L. Marie Adeline este în primul rând o carte educativă, foarte educativă, care nu doar că ne răpește din cotidian și ne face să evadăm într-o lume în care „dacă vrei se poate”, ci ne învață și multe lucruri despre noi înșine, despre cum ne putem îmbunătăți viață, despre cum putem depăși eșecurile și neîmplinirile și despre cum ne putem reinventa pe noi înșine în niște persoane pe placul tuturor. S.E.C.R.E.T. este genul acela de carte care oferă femeilor încredere în sine, speranța la mai bine, care le dă acel imbold de curaj de care poate aveau nevoie pentru a porni în sfârșit în căutarea libertății și a fericirii. Aceast roman instigă femeile la autocunoaștere și curaj, învață femeile să dea frâu liber propriilor fantezii, pentru că toate avem, să se bucure de erotism, să săvârșească actul sexual cu toată ființa, neîngrădit, într-un cuvânt să trăiească liber, să uite oarecum de normele care le obligă să fie mult prea decente. Uneori decența exagerată aduce singurătate și tristețe, de aceea sintagmele „așa e bine, așa e frumos, așa trebuie” trebuiesc oarecum ignorate pentru a putea accede ca femeie la acel grad superior de autocunoaștere și emancipare. O femeie emancipată este liberă și independentă.

             Iar bărbaților S.E.C.R.E.T. le dezvăluie secretele ascunse ale femeilor, dorințele lor, nevoile lor, gândurile lor, fanteziile lor, plăcerile lor și pasiunile lor. Această carte tratează într-un fel dorințele și problemele tuturor femeilor, pentru că toate ajungem la un moment dat la o răscruce în care ne simțim triste, împotmolite, singure și astfel bărbații pot învăța cum să ne înțeleagă, ce să ne ofere și după ce tânjim noi cu atâta ardoare. Deși se spune că bărbații au un libidou mult mai crescut decât noi femeile, defapt și noi femeile ardem de nerăbdare să fim iubite, doar că la noi scopul final nu este eliberarea tensiunii sexuale, ci nevoia de afecțiune și tandrețe… nevoia aceea de a fi sărutată, mângâiată, iubită și răsfățată. Cartea S.E.C.R.E.T este definită prin cuvintele Senzual, Excitant, Cuceritor, Rebel, Exploziv și Tânăr, cuvinte care ne caracterizează și pe noi femeile. Toate suntem senzuale, cuceritoare, rebele, explozive și tinere, sunt caracteristici de bază ale femeilor. Calități de care ar trebui să țină seamă și bărbații, dacă vor să ne cucerească și să ne iubească.

         S.E.C.R.E.T. nu putea fi mai bine scrisă decât de o femeie, doar o femeie poate știi cu siguranță cu ce anume se confruntă de-alungul vieții o altă femeie, ce neîmpliniră are și ce așteptări are de la viață și de la bărbații cu care intră în contact. Dincolo de erotism, L. Marie Adeline a făcut o treabă bună scriind o carte atât de captivantă și de educativă. Mai mult ca sigur va deveni bestseller pentru că deschide o nouă poartă pentru bărbații care încă nu știu ce își doresc femeile și ce gândesc ele.

        Pentru femei S.E.C.R.E.T. este ca un manual spre autocunoaștere, curaj și asumarea propriei sexualități, iar pentru bărbați cheie către gândirea femeii.

        S.E.C.R.E.T., secretul femeilor puternice!

secret_600_x_400

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Concursuri și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s