Adolescenti senzationali

  400_F_22150571_s9Rohwp06gUw42GZhlJvClYoUSTLdcIL

            Acest articol, primul ca număr are ca scop fimiliarizarea voastră cu conținutul acestui blog. Este un blog care se adresează adolescenților și tinerilor de pretutindeni și vreau prin articolele pe care le voi publica să răspund tuturor întrebărilor fără răspuns pe care ei și le pun de-alungul anilor. Întrebări pe care nu le pun din lipsa de încredere sau din teamă unor răspunsuri negative sau brutale. Construcția adolescenților este complexă, ei nu sunt atât de simplii cum credem noi… au nevoie de îndrumări, au nevoie de răspunsuri, au nevoie de păreri pertinente pentru ca ei să aleagă din drumul lor numai lucruri bune care să le ofere siguranță și bucurie. Peste tot vedem tineri care o apucă pe căreri greșite, care fac alegeri nefericite și ajung să își rateze viitorul. Avem nevoie de o generație de tineri frumoși și capabili de aceea ar trebui ca noi, oamenii maturi sau mai în vârstă, să avem răbdare cu ei și să îi îndrumăm. Adolescenții sunt dificili, adevărat, dar dacă am știi cum să comunicăm cu ei și cum să le explicăm anumite lucruri și ei vor lăsa garda jos și vor asculta și poate chiar ne vor urma sfaturile.

Tinerii au nevoie să fie ascultați și vor să simtă că au voce. Ei sunt evitați când defapt au nevoie de multă atenție și afecțiune. Adolescența este o vârstă cu probleme, în adolescență vor descoperi ce le place și își vor forma personalitatea. O personalitate așa cum trebuie va face din acel tânăr un om de toată isprava.

Așadar aici vom descoperi mai multe lucruri despre tineri și vom învăța să ne mulăm după nevoile și problemele lor.

Avem nevoie de adolescenți formați cum trebuie pentru o lume mai bună!

Acest articol a fost publicat în Despre adolescenți și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s